WELKOM BIJ Dierenkliniek Gooiland

De beste zorg voor uw dier

Onze kliniek

Dierenkliniek Gooiland is uw gezelschaps- en paardenkliniek in Amsterdam en omgeving. Wij luisteren graag naar uw verhaal zodat wij de best mogelijke zorg kunnen aanbieden.
‘Van een pootje tot een hoef – bij ons staat liefdevolle en eerlijke zorg voorop’

Over Ons

Bij Dierenkliniek Gooiland behandelen wij gezelschapsdieren en paarden. Voor uw paard komen wij op locatie met onze mobiele paardenpraktijk.

Voor de behandeling van uw gezelschapsdier bent u welkom in onze kliniek. Wij onderzoeken, behandelen en opereren zieke huisdieren. Daarnaast helpen wij u om uw huisdier gezond te houden met preventieve zorg.

U kunt van maandag t/m vrijdag contact met ons opnemen voor een afspraak. Om lange wachttijden te voorkomen werken wij niet met open spreekuren.

Ook kunnen wij op afspraak alle tijd nemen die we nodig hebben voor u en uw huisdier. Want dat is ons uitgangspunt: persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier.

Onze Services

Sebastiaan Vink

 Dierenarts Gezelschapsdieren

Ik ben al 20 jaar werkzaam in het vak en sinds 3 jaar werk ik met veel plezier 4 dagen per week bij Dierenkliniek Gooiland.

Paul van Gorkom

Dierenarts Gezelschapsdieren / Paardenarts

Ongeveer 35  jaar geleden heb ik Dierenkliniek Gooiland opgericht. Na al die jaren beoefen ik mijn vak nog steeds met veel passie en plezier uit. Je kunt me 3 dagen per week terug vinden op de praktijk of ik rij in het rond om visites te rijden voor de afdeling paard.

Charlotte Conijn

Dierenarts Gezelschapsdieren / Paardenarts
Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Gooiland. Hier kan je mij 2 dagen per week vinden op de praktijk voor het behandelen van alle gezelschapsdieren, ik heb mij hierbij gespecialiseerd in de tandheelkunde. De andere 2 dagen rijd ik visites voor de afdeling paard.

Rhoxane Korthals

Paardenarts

Al een aantal jaar ben ik een bekend gezicht bij Dierenkliniek Gooiland. Ik ben er even tussenuit geweest om bij Dierenkliniek Emmeloord te werken en mijn kennis uit te breiden en nu ben ik alweer 3 jaar terug in Weesp.

Ik rijd 4 dagen per week visites en heb mij gespecialiseerd in orthopedie en ben een gediplomeerd chiropractor.

Daphne Spreen

Paardenarts

Na mijn afstuderen ben ik meteen bij Dierenkliniek Gooiland begonnen en werk ik daar nu met veel plezier 3 dagen per week. Ik heb mij gespecialiseerd in de tandheelkunde en beoefen dit gedeelte van het vak met veel passie en plezier uit.

Caroline van Haersma de With

Paardenarts
Na een aantal jaar een eigen kliniek te hebben gerund in Frankrijk ben ik nu sinds enkele jaren werkzaam bij Dierenkliniek Gooiland. Mijn passie ligt met name bij voortplanting en tandheelkunde.

Anne Balder

Paardenarts

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met werken bij Dierenkliniek Gooiland. Je kan me 4 dagen per week tegen komen samen met mijn hondje Nova die trouw mee gaat in de auto. Mijn passie ligt met name bij de orthopedie.

Britta van der Linden

Paardenarts

Sinds begin dit jaar ben ik gestart als waarnemend dierenarts tijdens de zwangerschap van één van mijn collega’s. Gelukkig is dit voor zowel mij als de praktijk goed bevallen en mag ik na mijn waarneem periode blijven als vaste kracht in het team van Gooiland! Je kunt mij 4 dagen per week tegen komen en ik ben allround inzetbaar.

Ellen Go-Colijn

Paardenarts
Al vele jaren ben ik werkzaam als dierenarts voor zowel gezelschapsdieren als paarden. Sinds begin dit jaar ben ik het team paard van Dierenkliniek Gooiland komen versterken. Ik rijd 4 dagen per week visites en heb mij verdiept in voortplanting

pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn.

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

Konijn

Knaagdieren

Kat

Paard

Hond

Knaagdieren

Kat

Paard

Konijn

Wat onze cliënten van ons vinden: